Rólunk

A 741103 COR kóddal engedélyezett fotovoltaikus panelek és rendszerek kereskedelmi forgalomba hozatala, telepítése, karbantartása

Felmérés

Teljesitmény szükséglet

Konfigurálás

Napelem rendszer tervezés

Comercializare & Montaj

Rendszer telepités az Ön otthonában

Karbantartás

Napelem rendszerek karbantartása

Prosis Energy

Termeld saját elektromos energiád

Motto-ul „Make your own energy” ne motiveaza sa ne aducem aportul catre o lume autonoma, nepoluata, fara limite in orice zona si sa oferim solutii de surse de energie regenerabile in zone greu accesibile si costisitoare pentru sursele conventionale.

Cresterea pe care l-a cunoscut acest segment de piata in ultimii ani si trendul mondial ascendent in aceasta directie de dezvoltare de surse de energie neconventionale si regenerabile ne determina si ne aduce entuziasm in acest domeniu “verde”.

Calificarea, pasiunea, profesionalismul și experiența acumulata in acest domeniu de aproape 10 ani si echipamentele tehnologice performante de la marii producatori mondiali, cladesc deviza noastra: Success. Clienti multumiti. Evolutie verde.

Portofoliul nostru in domeniu inglobeaza clienti din Romania si Ungaria, persoane fizice si juridice, deschizi la tehnologie si inovatie, in cautarea unor solutii de surse energetice autonome si inovatoare, atat din zona intravilana cat si alte zone greu accesibile sau neaccesibile pentru sursele convetionale de energie (montana, extravilana, etc).

Teljeskörű megoldások

9

Felmérés

Teljesitmény felmérés, rendszerek összeállitása

9

Kiszállitás & Telepités

Gyors, készletről való kiszállitás, igény esetén üzembe helyezés

9

Rendszerek karban tartása

Igény szerint napelem rendszerek karban tartása, javitás

Ani de experienta

Proiecte finalizate

Elérhetőség

Iroda

Padisului 21,
Nagyvárad – Bihor

Raktár

George Cosbuc 12A,
Nagyszalonta– Bihor

Nyitva tartás

HÉTFŐ - PÉNTEK
10:00 – 17:00

SZOMBAT
10:00 – 14:00

VASÁRNAP
Zárva

× Kérdése van?